Ik help de vrouwelijke ondernemer die online haar diensten/producten wil vermarkten. De techniek en de marketing die daarbij komt kijken is mijn specialiteit. Ik help met het uitzetten van de strategie en het in kaart brengen van de acties die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Ik help met het maken van een online verdienmodel die past bij je bedrijf en doelgroep.

Je hebt een onderneming en nu?

Je hebt een onderneming en je beseft dat je online meer mensen kan benaderen, dan je ooit in werkelijkheid live kan spreken en ontmoeten. Je wilt je bereik vergroten, maar waar moet je beginnen? Wat moet je doen? Je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Met een slimme strategische aanpak is er veel mogelijk in de digitale wereld. Je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen de juiste acties te bepalen voor jou. Iemand die je niet zal laten stranden en je helpt bij elke stap.

Herken jij je hierin?

 • Ik wil kennis verkopen via het internet
 • Ik wil een groter klantenbereik
 • Ik wil veel mensen tegelijk helpen
 • Ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken en schrik altijd terug voor het technische aspect
 • Ik heb geen idee waar ik moet beginnen en wat de eerste stap is
 • Ik wil geld verdienen d.m.v. het delen van kennis

Wil jij hiermee aan de slag gaan, neem dan contact met mij op en stuur een e-mail.

Linkbuilding werkt echt fantastisch

Wij  zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. U kunt bij ons terecht voor het volgende:

 • linkbuilding
 • webdesign
 • bouwen van webshops
 • zoekmachine optimalisatie
 • mobiele marketing

Wij hebben al meer dan honderden websites voor tevreden klanten gebouwd. U ziet op onze site een groot overzicht van onze klanten die overigens nog altijd erg blij met onze service zijn. Zo hebben we al meer dan 140 bedrijven geholpen bij linkbuilding, een off page techniek om beter gevonden te worden door zoekmachine zoals Google. We zijn in het vroege stadium van het internet begonnen, dus we kennen zo langzamerhand de fijne kneepjes van het vak.

Linkbuilding is een specialiteit van ons

Linkbuilding zorgt er voor dat u via andere wellicht concurrerende websites vindbaar bent op Google. En niet alleen vindbaar, het is van groot belang dat u zo hoog mogelijk wordt weergegeven in de eindresultaten van specifieke zoekopdrachten. Door het verzamelen en aanmaken van deze backlinks bent u in no time de hit op Google. U kunt linkbuilding het beste aan ons overlaten want er zijn talloze amateurs die dit op een verkeerde wijze proberen. Je pijlen richten op een target is nooit goed en Google ziet liever een diverse en organische linkbuilding. U loopt anders zelfs de kans om een penalty te krijgen en dat zou zonde zijn want dat maakt uw website praktisch onvindbaar.

Contact opnemen was nog nooit zo makkelijk

We maken gebruik van diverse sociale media zoals twitter, facebook en youtube. U vindt op die manier alle belangrijke en interessante informatie. Voor verdere vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte zijn ook diverse mogelijkheden. Bellen, mailen, langskomen op kantoor, bij ons is het allemaal geen probleem. Tot zeer spoedig!

5 fouten die je website bezoeker kan wegjagen

Het ontwerp van je website en de manier waarop het gemaakt is beïnvloed je mogelijkheden om online geld te verdienen. Een professioneel ontwerp en een goed gepresenteerde website zal van invloed zijn op de verkopen die je realiseert, dus de conversie die jij maakt met je website.

Wat zijn nu de 5 fouten die je website bezoeker kan wegjagen?

Een template die door heel veel websites wordt gebruikt

Er zijn heel veel verschillende templates die je kunt gebruiken voor je website. Zeker met WordPress heb je duizenden mogelijkheden. Het beste is om een template uit te zoeken die qua structuur bij jouw uitstraling (of product uitstraling) past en deze vervolgens aan te passen naar je eigen wensen. Je maakt het echt tot jouw website. Er zijn veel gratis templates waar je uit kan kiezen, echter er zijn ook betaalde templates. Je kunt natuurlijk ook iemand inhuren om een template voor je aan te passen zodat het precies past bij jou.

Een website waar je als bezoeker de weg kwijt raakt

Niets is zo vervelend als op een website komen die zo onlogisch in elkaar zit dat je niet snel genoeg kan wegklikken. Je bezoeker kan de weg kwijt raken als de lay-out niet overzichtelijk is en je dus slecht kan navigeren. Ook een website die vol zit met productaanbiedingen die helemaal niet gerelateerd zijn aan de domeinnaam zijn verschrikkelijk irritant. Zorg er dus voor dat je website (en de domeinnaam en URL) en de producten aan elkaar gerelateerd zijn. Ik vind het altijd wonderlijk als ik weer zo’n website zie. Er is geen bezoeker die daar een product gaat kopen. Probeer dus op een website over zonnebanken geen ski’s te verkopen. 😉

Te veel afbeeldingen en banners

Te veel afbeeldingen op je website maakt je website alleen maar traag om te laden. Zorg dat je hier dus in balans mee omgaat. Het gaat om de content die je erop plaatst. Te veel afbeeldingen voegt niets toe en werkt alleen maar verwarrend en druk. Komt je website druk over, dan heeft je bezoeker weer meer moeite om te navigeren op je website. Ook zoekmachinegewijs voegt het weinig toe. Natuurlijk is het aan te raden om met afbeeldingen te werken in je blogartikelen, maar doe geen overkill. Wat belangrijk is om je website onderscheidend te maken is relevante en kwalitatief hoogwaardige content. Houd je website simpel en overzichtelijk, dat levert het beste resultaat op.

Ineffectief gebruik van zoekwoorden

Het is essentieel voor je zichtbaarheid in de zoekmachines (en dus ook voor je bezoekers) om effectief gebruik te maken van gerelateerde zoekwoorden. Zorg er dus voor dat je website goed geoptimaliseerd is. Voor je blog artikelen is het dan ook aan te raden om eerst een zoekwoordenlijst te maken die voor jou business relevant is. Probeer dan een artikel te schrijven per zoekwoord. In mijn artikel zoekwoorden onderzoek dat werkt! ga ik hier dieper op in.

Een website waarop elk voordeel voor de bezoeker ontbreekt

Wat ik hiermee bedoel is dat ook al verkoop je geregeld online producten, dan nog is het van belang dat je kwalitatief goede informatie moet geven. Ook als je een e-zine of e-cursus aanbied op je website, daarnaast is het ook noodzakelijk dat je goede en nuttige informatie verschaft aan je bezoeker. Het idee dat er erachter zit is dat jij ervoor zorgt dat je bezoeker terug komt. Terugkerende bezoekers wil je namelijk heel graag op je website hebben. De mogelijkheid dat ze overgaan tot een aankoop is relatief hoog en als ze al een aankoop hebben gedaan (en dit is naar volle tevredenheid verlopen) zal een terugkerende bezoeker nog een keer van je kopen.

In mijn webinar van 23 Internet Marketing Tips geef ik in tip 22 Laat je koper niet lopen, meer tips over hoe jij ervoor kan zorgen dat je klanten blijven terugkomen en nog beter promotie voor jou gaan maken aan anderen!

Om online succes te boeken is het belangrijk dat je de 5 fouten die je website bezoeker kan wegjagen die ik je hierbij heb beschreven vermijd. Er zijn nog veel meer zaken waar je naar moet kijken, maar dit zijn 5 basic fouten die je heel simpel kan voorkomen.

Een professionele en informatieve website met kwalitatief goede content zal ervoor zorgen dat je bezoekers steeds terugkomen, waardoor jouw kansen om verkopen te realiseren aanzienlijk zal stijgen.

Wil jij een goede start maken met het opzetten van je website, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik of één van mijn samenwerkingspartners kan je helpen om een goede start te maken zodat je sneller succes bereikt!


top website laten maken
Bij Webdesign Oost-Vlaanderen kan je reeds vanaf 850 euro -, een betaalbare webdesignlaten ontwikkelen. In die prijs zit het professioneel design en opzetten van het beheersysteem (eenmalig te betalen) inbegrepen. De domeinnaam, hosting, e-mailadressen kunnen we ook voor onze rekening nemen. Een basis website is speciaal voor starters, eenmanszaken en kmo’s . Ons basic pakket is een site die je zelf kunt beheren en aanpassen, nadien eventueel uitbreiden of laten optimaliseren voor Google. Wil je iets meer dan een basis website? Contacteer ons dan om een uitgebreide website te laten ontwerpen. Wil je de online marketing nodig van jullie onderneming? hiervoor kan je ook bij ons terecht. uiteraard ook voor   linkbuilding uitbesteden

Mr SEO bureau is een gedegen seo adviesbureau die jou volledig kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van je online strategie. Waarom dan een Mr SEO? Wij zijn ervaren specialisten zie zowel in de corporate omgeving hebben gewerkt en eigen bedrijven hebben opgebouwd vanaf 0. We snappen dat elke euro telt en daarom helpen jou vanuit een ondernemers expertise. We hebben zelf bedrijven gebouwd waardoor we sneller jou begrijpen.